woensdag 13 februari 2013

Gloednieuw promofilm Antwerp Eagles is een feit

Onze nieuw PR-verantwoordelijke is dit weekend druk in de weer geweest. Zij heeft de sporthallen van Antwerpen afgeschuimd, op zoek naar vlijtig trainende Eagles. Eens gevonden, registreerde ze hun sierlijke bewegingen vakkundig met haar pocketcamera. Met de toewijding en het geduld van een zenboeddhist doorploegde zij vervolgens de vele uren beeldmateriaal en doorzocht zij menig platenbak op zoek naar een gepast deuntje. Het resultaat van deze queeste is het volgende promofilmpje:


Dit doet bij sommigen onder jullie misschien een belletje rinkelen. Was er enkele jaren geleden al geen filmpje gemaakt van onze dierbare club? Dat klopt beste vrienden. Zie hier het bewijs:



Auteur van dit huzarenstuk is de illustere en teerbeminde The Dude. Een Eaglesadept uit de duizend. De noodzaak om ook dit filmpje te koesteren is begin dit jaar zelfs groter geworden dan ooit te voren met het overlijden van een clubmens pur sang. Een noeste werker, die zich onbaatzuchtig inzette voor onze vereniging. Vandaar ...

In memoriam pro aeternitate, Jos Vivet !!!

... we zullen je har(d)(t) missen dierbare vriend.


The Cage

Dog Partner

RSM Belgium